Verkoop Bedrijfrsruimten

Bij de verkoop van bedrijfsonroerend goed is vaak meer benodigd dan een mooie website. Naas dit medium wordt ook social media steeds belangrijker in het verkoopproces van winkels, kantoren en bedrijfshallen. Ons kantoor is ook met het bedrijfsmatig aanbod zeer actief op o.a. LinkedIn en Facebook. Tevens is de combinatie met een goed netwerk, zeker in de dorpen, van essentieel belang om succesvolle een verkoop te bewerkstelligen.

Ons enthousiaste team kan u hierin assisteren en staat dan ook klaar om u op een creatieve en onderscheidende wijze van dienst te zijn bij de verkoop of verhuur van uw bedrijfsonroerend goed. Onze persoonlijke, pro-actieve en deskundige aanpak zijn een garantie voor een zorgeloze verkoop of verhuur. Ons kantoor is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), zodat wij uw bedrijfspand op Fundainbusiness.nl kunnen presenteren. Boudewijn Trieling heeft een ruime ervaring opgedaan in het winkelmanagement en Perry Jacobs heeft reeds jaren ervaring in de verkoop/verhuur van winkels en bedrijfspanden in de MKB sector.


Beleggingsobjecten

Een specialisme van Trieling & Jacobs woning- en bedrijfsmakelaars is de bemiddeling van beleggingsonroerend goed. Voor een select aantal gewaardeerde relaties van ons kantoor zijn wij voortdurend op zoek naar (verhuurde) winkels (eventueel met bovenwoning), bedrijfshallen en kantoorruimten in alle prijsklassen. Door ons uitgebreide regionale netwerk zijn wij vaak in staat om beleggingsobjecten te vinden welke thans nog niet te koop worden aangeboden of in de stille verkoop staan.

Bent u geïnteresseerd in een persoonlijk gesprek met één van onze makelaars dan kunt u contact met ons opnemen voor een kosteloze en vrijblijvende waardebepaling van uw bedrijfsonroerend goed.


Dit kan telefonisch: T: 0492- 338 170. U kunt ook een email sturen naar: info@trielingjacobs.nl.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring