Verkoop

De totale verkoop in een notendop


Kennismaking / Waardebepaling
Het 1e gesprek omvat een vrijblijvend en kosteloos verkoopadvies, alsmede een waardebepaling van uw woning.

Professionle fotografie
Bij een in verkoopname laten wij door een professionele fotograaf een uitgebreide fotoreportage maken van de  woning.

Inmeten door extern bedrijf
In veel gevallen laten wij de woning conform de voorschreven meetmeethode (afgeleide van NEN2580) door een extern bedrijf professioneel inmeten. De meetrapportage wordt bij verkoop meegeleverd.

Digitale plattegronden
Er worden full colour (digitale) plattegrond tekeningen gemaakt ten behoeve van zowel papieren als de digitale brochures.

Websites en Etalage
De woning wordt aangemeld op Funda.nl en Trielingjacobs.nl. Daarnaast wordt uw woning gepresenteerd op onze hyper moderne LED schermen in onze etalage. 

Social Media
Zoals u mag verwachten van een moderne makelaar zijn wij ook zeer actief op social media. Facebook en LinkedIn (> 2.000 volgers).  Alle woningen worden bij aanvang hierop gepresenteerd. Indien de looptijd iets langer wordt dan verwacht zullen wij in overleg met u of na een eventuele verkoopstrategiewijziging nieuwe social media actie organiseren.

U blijft op de hoogte
Iedere 5/6 weken wordt u telefonisch op de hoogte gehouden van de voortgang van de verkoop van uw woning en krijgt u direct inzage in de statistieken op Funda.nl.

Verkoop
Gedurende het verkoopproces verzorgen wij alle bezichtigingen, voeren wij de onderhandelingen en maken wij voor u de koopovereenkomst op.

Inspectie en Notaris
Op de dag van de notariële overdracht doen wij samen met u en de koper een eindinspectie bij de woning en begeleiden wij u naar de notaris.

 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring