Terug naar de resultaten
Deken Frankenstraat 19 21 in Valkenswaard 5554 HK

Deken Frankenstraat 19 21

5554 HK Valkenswaard
Huurprijs € 25.000,- p.j. Beschikbaar

Omschrijving

In het centrum van Valkenswaard ligt deze instapklare winkelruimte van ca. 265 m², welke gunstig is gepositioneerd direct naast grote publiekstrekkers als Fietsenwinkel.nl. en tegenover Albert Heijn. Het brede front van deze winkel met grote etalageramen biedt u voldoende mogelijkheden om uw producten goed zichtbaar te maken voor het winkelende publiek. Ook de vaste luifel boven de etalage is een...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 265 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

In het centrum van Valkenswaard ligt deze instapklare winkelruimte van ca. 265 m², welke gunstig is gepositioneerd direct naast grote publiekstrekkers als Fietsenwinkel.nl. en tegenover Albert Heijn. Het brede front van deze winkel met grote etalageramen biedt u voldoende mogelijkheden om uw producten goed zichtbaar te maken voor het winkelende publiek. Ook de vaste luifel boven de etalage is een echt pluspunt, dit zorgt ervoor dat men ook bij regen langer voor de etalage kan blijven staan. Genoemde huurprijs is op basis van 2 huurvrije maanden bij aanvang.

Vloeroppervlakte : ca. 265 m²
Aanvaarding : In overleg

De winkelruimte is vrij indeelbaar en beschikt over een kantine met pantry, toiletruimte en magazijnruimte met een separate laad -en losdeur aan de achterzijde van het pand. De winkelruimte is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar en er is een grote openbare parkeerplaats op slechts 50 meter gelegen.

Opleveringsniveau winkelruimte:
• tegelvloer;
• verlaagde systeemplafonds met TL-armaturen;
• aluminium pui met isolerende beglazing;
• verwarming middels een c.v.-installatie, radiatoren, hete luchtgordijn en heteluchtverwarming;
• handbedienbare zonweringen (buitenzijde);
• pantry;
• toilet;
• noodverlichting;
• brandpreventieve middelen.

Bestemming:
Op het perceel is het bestemmingsplan ‘Kernwinkelgebied’ van toepassing met de bestemming ‘Centrum-1’. Hier zijn o.a. (op de begane grond) detailhandel voorzieningen en horeca in de categorie 1 toegestaan.

Parkeren:
In de directe omgeving van het object zijn voldoende openbare parkeervoorzieningen. Aan de achterzijde van het object is een grootschalig openbaar parkeerterrein gelegen.

Huurprijs:
€ 30.000,- per jaar te vermeerderen met omzetbelasting (btw). De genoemde huurprijs ad. € 25.000,- bij aanvang is inclusief 2 maanden huurvrij.

Huurvoorwaarden:
Huurperiode: 5 jaar + 5 jaar, huurcontract met als uitgangspunt ROZ model.
Opzegtermijn: 12 maanden.
BTW: indien huurder niet aan het ”90%-criterium” (aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd. Er wordt geopteerd voor een met BTW belaste verhuur.
Zekerheidsstelling: doorlopende bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur.
Indexering: jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumenten- prijsindex CPI reeks CPI-alle huishoudens (2012=100), dan wel meest recente tijdsbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de statistiek (CBS).
Servicekosten: nader over een te komen. Voor energievoorzieningen zijn eigen meters beschikbaar.
Aanvaarding: per direct.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 25.000,- per jaar Aanvaarding direct BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1985 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 265 m² Verkoopoppervlakte 251 m² Frontbreedte 1600 cm Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op 3000 m tot 4000 m Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m Horeca toegestaan Ja Welstandsklasse B2
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
265 m²
Verkoop vloeroppervlakte
251 m²
Frontbreedte
1600 cm
Verdiepingen
1
Verzamelgebouw
Kantine, sanitair, pantry/keuken
Welstandsklasse
B2
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Horeca toegestaan
Ja
Ter overname
Ja
Route van naar Deken Frankenstraat 19 21, 5554 HK Valkenswaard

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.