Terug naar de resultaten
Vaarselstraat 55 in Someren 5711 RC

Vaarselstraat 55

5711 RC Someren
Vraagprijs € 1.250.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

Een bijzondere combinatie van wonen en werken aan huis maken dit object tot een unicum. Net buiten het centrum, grenzend aan landgoed De Heihorsten en op een steenworp afstand van Golfbaan “De Swinkelsche” ligt deze recent gebouwde woonboerderij met separaat bijgebouw waar zeer luxueuze verblijven in zijn gesitueerd. Het fraaie bijgebouw
...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 135 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Een bijzondere combinatie van wonen en werken aan huis maken dit object tot een unicum. Net buiten het centrum, grenzend aan landgoed De Heihorsten en op een steenworp afstand van Golfbaan “De Swinkelsche” ligt deze recent gebouwde woonboerderij met separaat bijgebouw waar zeer luxueuze verblijven in zijn gesitueerd. Het fraaie bijgebouw wordt thans zeer succesvol geëxploiteerd als Bed & Breakfast, maar is uiteraard ook zeer geschikt om een beroep aan huis uit te oefenen. Koper heeft de mogelijkheid om de huidige bedrijfsactiviteiten over te nemen en/of (een deel van) de inventaris.
 
Wonen en werken op deze locatie is volgens het bestemmingsplan toegestaan, dan wel een uitbreiding van de huidige bedrijfsactiviteit in vorm van een daghoreca zou ook tot de mogelijkheden kunnen behoren. De ruimtes in het bijgebouw en het woonhuis zijn zeer luxe uitgevoerd met o.a. airco in iedere ruimte en ook een toilet/douche in iedere ruimte

Begane grond woonboerderij
Een licht en zeer ruim bemeten hal, gesitueerd in het hart van deze boerderij, springt direct in het oog bij binnenkomst, een echt welkom tot dit fantastisch familiehuis. Een studie annex kantoor op de begane grond, een leefkeuken, de haardpartij en de en-suite naar de living zijn zaken die de term familiehuis onderschrijven. Robuuste en kwalitatief hoogwaardige materialen zijn veelvuldig gebruikt en geven het geheel een stoer en landelijk karakter. Inpandig is eveneens toegang te verkrijgen tot de algemene ontvangstruimte welke is afgescheiden door een royale bijkeuken met ingebouwde kasten van het prive gedeelte. Aan de voorzijde is inpandig een complete kantoor/praktijkruimte voorhanden, deze ruimte is eenvoudig bij het woonhuis te betrekken en/of een andere bestemming te geven.

Eerste etage Woonboerderij
De vide met zicht op de hal van de begane grond maakt direct de fikse lengte van het pand duidelijk. Hierdoor zijn alle slaapkamers comfortabele en van een ruime omvang, ondanks de schuinte van de rieten kap. Een walk-in closet, badkamer en-suite, een ligbad met bubbel- en jetstreamfunctie en een  inloopdouche geven dit object het ultieme comfort.

Vrijstaand bijgebouw (ca. 85 m2)
Het vrijstaande bijgebouw past perfect in deze landelijke omgeving en omvat 4 luxe kantoor/praktijkkamers, elk voorzien van een klein buitenterras, alle sanitaire voorzieningen en airconditioning. Vanwege de kwaliteit, uitstraling en ligging zijn deze ruimtes uitstekend geschikt voor zakelijk gebruik. Voor het bijgebouw is ruim voldoende parkeergelegenheid zodat uw zakelijke gasten altijd op eigen terrein kunnen parkeren.

Tuin
De weelderige tuin is aangelegd in samenspraak met het Brabants Landschap. Het resultaat is een tuin die aansluit bij de omgeving en waarin de bouw en materiaal gebruik van de opstallen optimaal tot uiting komen. De achterzijde van de tuin waarin ook de riante vijver is gesitueerd is op het zuiden georiënteerd.

Algemene kenmerken:
- Wonen en werken, waarbij er nog mogelijkheden zijn om de bedrijfsactiviteiten verder te vergrooten
- De woonboerderij (prive gedeelte) is gescheiden van het zakelijke gedeelte
- Recentelijke bebouwing en daardoor goede staat van onderhoud
- Perfecte isolerende eigenschappen
- Warmte-terugwinsysteem (WTW installatie) waarvan 2 in het woonhuis en 2 in het bijgebouw
- Gunstige ligging t.o.v. 3 steden driehoek Eindhoven -  Venlo – Weert en dicht bij de A67
- Aan de achterzijde grenzend aan het nog te ontwikkelen landgoed De Heihorsten ten behoeve van grote exclusieve
  landelijke villa’s
- Er is nog een vergunning aanwezig om een nieuw bijgebouw te realiseren van 70 m²
Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10 % van de koopsom.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 1.250.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2012 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 135 m² Woonoppervlakte 218 m² Perceeloppervlakte 6400 m² Energie Energieklasse A Energie einddatum 24-05-2028 Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 10 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
135 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, toilet, pantry, verwarming
Luchtbehandeling
Airco
Route van naar Vaarselstraat 55, 5711 RC Someren

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.