Terug naar de resultaten
Vaarselstraat 55 in Someren 5711 RC

Vaarselstraat 55

5711 RC Someren
Vraagprijs € 1.250.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

Een bijzondere combinatie van wonen en B&B maken dit object tot een unicum. Net buiten het centrum, grenzend aan landgoed De Heihorsten en op een steenworp afstand van Golfbaan “De Swinkelsche” ligt deze recent gebouwde woonboerderij met separaat bijgebouw waar zeer luxueuze gastenverblijven zijn gesitueerd. Het fraaie bijgebouw wordt thans zeer succesvol geëxploiteerd als Bed & Breakfast Gasterij...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Leisure
Lees meer

Omschrijving

Een bijzondere combinatie van wonen en B&B maken dit object tot een unicum. Net buiten het centrum, grenzend aan landgoed De Heihorsten en op een steenworp afstand van Golfbaan “De Swinkelsche” ligt deze recent gebouwde woonboerderij met separaat bijgebouw waar zeer luxueuze gastenverblijven zijn gesitueerd. Het fraaie bijgebouw wordt thans zeer succesvol geëxploiteerd als Bed & Breakfast Gasterij de Heihorst. Koper heeft de mogelijkheid om de huidige bedrijfsactiviteiten over te nemen.

Op deze locatie stond van oudsher al een boerderij met schop. Volgens de overlevering gebouwd met de stenen van het voormalig kasteel ‘De Donck’. Ook de huidige boerderij vormt een geheel met zijn natuurlijke omgeving, eveneens bekend van Nationaal Park De Grote Peel en de Strabrechtse Heide. Het perceel is aangelegd met een groot gazon waarin een flinke vijverpartij met 2 vlonderterrassen centraal staat.

Enkel wonen dan wel een uitbreiding van de huidige bedrijfsactiviteit in vorm van een daghoreca zou tot de mogelijkheden kunnen behoren. Het geheel wordt aangeboden inclusief de bedrijfsvoering van Gasterij de Heihorst. Een vliegende start voor iedere opvolgende eigenaar lijkt daarmee te zijn gewaarborgd.

Begane grond Woonboerderij
Een licht en zeer ruim bemeten hal, gesitueerd in het hart van deze boerderij, springt direct in het oog bij binnenkomst, een echt welkom tot dit fantastisch familiehuis. Een studie annex kantoor op de begane grond, een leefkeuken, de haardpartij en de en-suite naar de living zijn zaken die de term familiehuis onderschrijven. Robuuste en kwalitatief hoogwaardige materialen zijn veelvuldig gebruikt en geven het geheel een stoer en landelijk karakter. Inpandig is eveneens toegang te verkrijgen tot de algemene ontvangst- c.q. ontbijtruimte van de Bed & Breakfast, afgescheiden door een royale bijkeuken met ingebouwde kasten. Aan de voorzijde is inpandig een complete hotelkamer inclusief alle sanitaire voorzieningen voorhanden. Deze ruimte is eenvoudig bij het woonhuis te betrekken en/of een andere bestemming te geven.

Eerste etage Woonboerderij
De vide met zicht op de hal van de begane grond maakt direct de fikse lengte van het pand duidelijk. Hierdoor zijn alle slaapkamers comfortabele en van een ruime omvang, ondanks de schuinte van de rieten kap. Een walk-in closet, badkamer en-suite, een ligbad met bubbel- en jetstreamfunctie en een inloopdouche geven dit object het ultieme comfort.

Guesthouses
Het vrijstaande bijgebouw past perfect in deze landelijke omgeving en omvat 4 luxe hotelkamers, elk voorzien van een klein terras, alle sanitaire voorzieningen en airconditioning. Vanwege de kwaliteit, uitstraling en ligging worden deze guesthouses veelvuldig verhuurd, onder meer via Booking.com

Tuin
De weelderige tuin is aangelegd in samenspraak met het Brabants Landschap. Het resultaat is een tuin die aansluit bij de omgeving en waarin de bouw en materiaal gebruik van de opstallen optimaal tot uiting komen. De achterzijde van de tuin waarin ook de riante vijver is gesitueerd is op het zuiden georiënteerd.

Bed & Breakfast en overige bedrijfsmogelijkheden
De gemeente staat open voor de uitbreiding van de bedrijfsactiviteiten. Daghoreca in vorm van een terrasfunctie voor passanten zou tot de mogelijkheden kunnen behoren. Voor wat betreft de huidige exploitatie van de Bed & Breakfast is de complete inboedel inbegrepen bij de prijs. Nadere informatie omtrent de exploitatie is in overleg via ons kantoor verkrijgbaar.

Algemeen kenmerken
- Wonen en werken, waarbij een bewezen succesvolle exploitatie voor B&B is inbegrepen
- De woonboerderij (prive gedeelte) is gescheiden van het B&B gedeelte
- Recentelijke bebouwing en daardoor goede staat van onderhoud
- Perfecte isolerende eigenschappen
- Warmte-terugwinsysteem (WTW installatie) waarvan 2 in het woonhuis en 2 in het bijgebouw
- Gunstige ligging t.o.v. 3 steden driehoek Eindhoven - Venlo – Weert en dicht bij de A67
- Aan de achterzijde grenzend aan het nog te ontwikkelen landgoed De Heihorsten ten behoeve van grote exclusieve landelijke villa’s.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 1.250.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2012 Indeling Soort Object Leisure Perceeloppervlakte 6400 m² Energie Energieklasse A Energie einddatum 24-05-2028 Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 10 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Leisure
Type
Overig
Woonobject aanwezig
Ja
Voorzieningen
Electra, riolering, receptie
Capaciteit in personen
10
Aantal verblijven
5
Route van naar Vaarselstraat 55, 5711 RC Someren

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.