Terug naar de resultaten
Industrieweg 59 B in Gemert 5422 VJ

Industrieweg 59 b

5422 VJ Gemert
Koopprijs € 93.000,- k.k. Verkocht

Omschrijving

Nieuw recent gerealiseerd bedrijfshal. Speciaal voor de ZZP, kleine zelfstandige en/of belegger zijn deze bedrijfshalen gebouwd op het industrieterrein van Gemert. De prijzen beginnen bij € 87.000-, k.k. (geen BTW van toepassing, wel overdrachtsbelasting) en de oppervlakten variëren van 66 m² tot 139 m² (BVO). De hallen zijn voorzien van een handmatige overheaddeur, separate loopdeur, toilet en...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 97 m² In units vanaf 97 m²
Lees meer

Omschrijving

Nieuw recent gerealiseerd bedrijfshal. Speciaal voor de ZZP, kleine zelfstandige en/of belegger zijn deze bedrijfshalen gebouwd op het industrieterrein van Gemert. De prijzen beginnen bij € 87.000-, k.k. (geen BTW van toepassing, wel overdrachtsbelasting) en de oppervlakten variëren van 66 m² tot 139 m² (BVO). De hallen zijn voorzien van een handmatige overheaddeur, separate loopdeur, toilet en pantry. Voor meer informatie zie de toegevoegde plattegrond.

Aansluitingen voor gas, water, elektra, telefoon en/of internet kunnen naar behoefte en voor rekening van koper worden aangevraagd en zijn derhalve niet in de koopsom inbegrepen.
NB: Koper dient per bedrijfsruimte 1 parkeerplaats te huren op het voorgelegen terrein a €. 5,- per maand om te voldoen aan het gemeentelijke parkeerbeleid.

De juridische afwikkeling inzake de koopovereenkomst en de akte van levering geschied via HKP notarissen, Dr. Cuyperslaan 82, 5623 BB te Eindhoven.

Bel voor meer info of een afspraak 0492-338170!
Overdracht Status Verkocht Koopprijs € 93.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2018 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 97 m² Perceeloppervlakte 87 m² Diversen In units vanaf 97 m² Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, betonvloer, toilet, pantry
Prijs
€ 93.000,-
Oppervlakte
97 m²
In units vanaf
97 m²
Route van naar Industrieweg 59 b, 5422 VJ Gemert

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.