Terug naar de resultaten
Verhulststraat 2 A in Eindhoven 5654 GA

Verhulststraat 2 A

5654 GA Eindhoven
Koopprijs € 398.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

Te koop als belegging of voor horeca ondernemer, cafetaria met naast gelegen woonhuis in de wijk 'Gestel' nabij het Frans Lehareplein. Deze prachtige combinatie van woonruimte met cafetaria is al sinds jaar en dag een bekend gezicht in deze wijk en biedt dan ook goede kansen op een mooi rendement voor de belegger of ondernemer. Beide objecten zijn goed te splitsen zodat er ook de mogelijkheid...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Belegging Totale oppervlakte 185 m²
Lees meer

Omschrijving

Te koop als belegging of voor horeca ondernemer, cafetaria met naast gelegen woonhuis in de wijk 'Gestel' nabij het Frans Lehareplein. Deze prachtige combinatie van woonruimte met cafetaria is al sinds jaar en dag een bekend gezicht in deze wijk en biedt dan ook goede kansen op een mooi rendement voor de belegger of ondernemer. Beide objecten zijn goed te splitsen zodat er ook de mogelijkheid bestaat om deze afzonderlijk van elkaar te verhuren.

Het woonhuis bestaat uit een ruime woonkamer, keuken en op de verdieping maar liefst 4 grote slaapkamers waarvan enkele met ingebouwde kasten, tevens is er een separate toiletruimte aan de overloop en een grote badkamer. Achter het woonhuis is een flinke bestrate achtertuin welke op het Zuiden is gelegen. Aan het einde van het perceel staat een grote schuur/berging van ruim 28 m2.

De cafetaria heeft een totale oppervlakte van ruim 63 m2 en biedt voor de vitrine de mogelijkheid om gasten ter plekke te laten eten. De achtergelegen keuken van ruim 30 m2 biedt voldoende plaats om uw eigen gerechten te bereiden, uw voorraad op te slaan en beschikt tevens over een koelcel. De inventaris van de cafetaria wordt ter overname aangeboden voor €. 15.000,-.

Zowel de cafetaria als het woonhuis staan thans leeg, koper dient zelf zorg te dragen voor de verhuur. Verkoper verkoopt uitsluitend beide panden in één koop.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10 % van de koopsom.
Overdracht Status Beschikbaar Koopprijs € 398.000,- kosten koper Aanvaarding direct BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Belegging Totale oppervlakte 185 m² Perceeloppervlakte 288 m² Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Nevenbestemming Horeca
Hoofdfunctie
Belegging
Beleggingstype
Woonruimte
Regio
Noord-Brabant
Woonruimtetype
Woonhuis
Leegstand in aantal wooneenheden
2
Adres tonen
Ja
Aantal zelfstandige verhuurbare eenheden
2
Oppervlakte
185 m²
Aantal huurders
1
Bruto aanvangsrendement
7%
Functie
Horeca
Regio
Noord-Brabant
Welstandsklasse
C1
Ter overname
Ja
↳ Prijs inventaris / goodwill
€ 15.000,-
Sector
Fastfoodsector
Type
Cafetaria, restaria
Woonruimte aanwezig
Ja
Woningoppervlakte
122 m²
Huurinkomsten woonruimte
€ 1,- p.j.
Horecaruimte
63 m²
Huidige aantal zitplaatsen
8
Omzet laatste boekjaar
€ 1,-
Route van naar Verhulststraat 2 A, 5654 GA Eindhoven

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.