Trieling & Jacobs woning- en bedrijfsmakelaars

Heuvelplein 28
5741 JK Beek En Donk
Tel: 0492-338170
info@trielingjacobs.nl
Aalsterweg 36, 5615 CG Eindhoven, Winkelruimte (BOG) Huurprijs € 35.000,- p.j.
Aalsterweg 36 in Eindhoven 5615 CG

Omschrijving

TE HUUR: winkelruimte op uitermate gunstige locatie binnen "de ring" van Eindhoven aan het beste deel van de Aalsterweg gelegen.
De Aalsterweg geldt als een van de belangrijkste verkeersaders naar het centrum van Eindhoven en biedt daardoor veel free publicity voor uw bedrijf. Er is een breed scala aan winkels waardoor er iedere dag een divers winkelend publiek ter plekke aanwezig is. Er is voldoende openbare parkeergelegenheid voor het pand en de bushalte is op enkele meters loopafstand gelegen. Uitstekende bereikbaarheid van het snelwegnet A-2/A-67 en de binnenring van Eindhoven. Via de achterzijde is laden en lossen mogelijk middels een overheaddeur en/of het parkeren van auto's in het pand.

Algemene kenmerken:
- systeemplafond met inbouwverlichting
- c.v.-installatie met radiatoren
- glasvezel aansluiting
- overdekt parkeren van 2 tot 3 auto's in het gehuurde via achterzijde
- dames- en herentoilet
- uitgebreide groepenkast
- thermoscreen bij voordeur
- voorpui voorzien van isolerende beglazing
- kelderruimte voor opslag
- separate kantoorruimte met glaswand
- keukenruimte met pantry

HUURGEGEVENS

Huurtermijn: uitgangspunt is 5 jaren + 5 optiejaren, andere termijnen zijn in overleg met verhuurder bespreekbaar.

Opzegtermijn: twaalf maanden voorafgaande aan de expiratiedatum.

Huurindexering: jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI-alle huishoudens (2015=100), dan wel meest recente tijdsbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling: bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur.

Huurbetaling: per maand vooruit te voldoen middels automatische incasso.

B.T.W.: indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 35.000,- per jaar Aanvaarding direct BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 355 m² Verkoopoppervlakte 227 m² Perceeloppervlakte 340 m² Frontbreedte 900 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 2 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse B1