Terug naar de resultaten
Prins Hendrikstraat 10 in Beek En Donk 5741 GR

Prins Hendrikstraat 10

5741 GR Beek en Donk
Vraagprijs € 539.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

Vrijstaand Herenhuis (bedrijfswoning) en bedrijfs/praktijkruimte aan de Prins Hendrikstraat 8 en 10 te Beek en Donk In een prachtige omgeving direct gelegen aan de Zuid Willemsvaart en op zichtlocatie aan de doorgaande weg tussen Gemert en Eindhoven staat dit prachtig geheel gerenoveerde vooroorlogs herenhuis met zeer royale en multifunctionele bedrijfsruimte. Woning is gebouwd in 1924 en...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 60 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Vrijstaand Herenhuis (bedrijfswoning) en bedrijfs/praktijkruimte aan de Prins Hendrikstraat 8 en 10 te Beek en Donk
In een prachtige omgeving direct gelegen aan de Zuid Willemsvaart en op zichtlocatie aan de doorgaande weg tussen Gemert en Eindhoven staat dit prachtig geheel gerenoveerde vooroorlogs herenhuis met zeer royale en multifunctionele bedrijfsruimte.

Woning is gebouwd in 1924 en verkeerd in uitstekende staat. Alle voorzieningen van deze tijd zijn gedaan zoals dak en muur isolatie, dubbel glas en gedeeltelijk vloerverwarming. Tussen de woning en bedrijfsruimte is een ruimte welke momenteel is ingericht voor een schoonheidssalon, deze ruimte is uitstekend geschikt voor beroepen aan huis. Bijna alle kozijnen en ramen zijn vernieuwd, alsmede de 8 dakkapellen op de eerste etage. Voor de woning zijn eigen parkeerplekken aanwezig.

De woning is voorzien van hoge gestucte plafonds op de begane grond. De grote woonkamer van (ca. 70 m2) is voorzien van fraaie antracieten leistenen vloer met direct hieraan verbonden een open keuken met kookeiland. Een grote bijkeuken en een wasruimte van ca. 18 m2. Aan de voorzijde is nog een studeer/werkkamer van ca. 20 m2.

Boven zijn de kamers voorzien van opengewerkte plafonds waar het prachtige houtwerk van de Franse kap zichtbaar is. Op de etage is aan de overloop een fraaie bibliotheek op hoogte gemaakt. 4 zeer grote slaapkamers waarvan de grootste ca. 35 m2 is. Tevens is er nog een flinke bergruimte waarvan ook nog eens 2 kamers gemaakt kunnen worden. Een grote badkamer met bad, douche, toilet en bidet.

Aan de rechterzijde van de woning is een inpandige bedrijfs/praktijkruimte van ca. 30 m2 onderverdeeld in twee ruimtes en een eigen toiletruimte.

De naastgelegen bedrijfshal is eventueel bij te kopen tegen een koopsom van €. 250.000,- k.k.. Deze bedrijfsruimte is zeer multifunctioneel en heeft een vloeroppervlakte van ca. 643 m2 en is nog eens uit te breiden met ca. 350 m2. Momenteel is bedrijfsruimte ingericht als een grote kookstudio met een oppervlakte van ca. 325 m2. De kookstudio bevat 2 grote keukens 2 restaurants, ontvangstruimte, opslagruimte, kantoor en een ruim overdekt terras. Bij de bedrijfsruimte zijn eigen parkeerplaatsen aanwezig voor ca. 15 auto’s. De ruimtes hebben een plafondhoogte van ca. 300 cm. Naast de kookstudio, is er nog een bedrijfsruimte van ca. 130 m2 met een roldeur en een verdieping van ca. 180 m2.

BIJZONDERHEDEN: Beek en Donk is gelegen aan de N279, gemakkelijk bereikbaar vanuit de A67 (Asten), A50 (Veghel) en A2 (Den Bosch).

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, bij het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen of een waarborgsom te storten ten bedrage van 10 % van de koopsom.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 539.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1924 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 60 m² Woonoppervlakte 333 m² Perceeloppervlakte 1610 m² Vrije hoogte 300 cm Oppervlakte kantoorruimte 30 m² Energie Energieklasse D Energie einddatum 15-12-2028 Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Betonvloer, toilet, pantry
Oppervlakte
30 m²
Vrije hoogte
300 cm
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
30 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Te openen ramen
Route van naar Prins Hendrikstraat 10, 5741 GR Beek En Donk

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.