Terug naar de resultaten
Leekbusweg 7 A in Beek En Donk 5741 SV

Leekbusweg 7 A

5741 SV Beek en Donk
Koopprijs € 99.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

DIT BEDRIJFSPAND IS THANS VERHUURD EN TE KOOP ALS BELEGGINGSOBJECT! PERFECTE BEDIJFSUNIT VOOR KLEINE ONDERNEMERS EN ZZP’ERS OP BEDRIJVENTERREIN DE BEMMER TE BEEK EN DONK, AAN DE LEEKBUSWEG 7A. DEZE MULTIFUNCIONELE BEDRIJFSUNIT HEEFT OP DE BEGANE GROND OPSLAG/PRODUCTIERUIMTE EN OP DE EERSTE VERDIEPING DE MOGELIJKHEID VOOR KANTOORRUIMTE OF EXTRA OPSLAGRUIMTE. OP HET TERREIN VOOR DE UNIT BEVINDEN...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 198 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

DIT BEDRIJFSPAND IS THANS VERHUURD EN TE KOOP ALS BELEGGINGSOBJECT!

PERFECTE BEDIJFSUNIT VOOR KLEINE ONDERNEMERS EN ZZP’ERS OP BEDRIJVENTERREIN DE BEMMER TE BEEK EN DONK, AAN DE LEEKBUSWEG 7A. DEZE MULTIFUNCIONELE BEDRIJFSUNIT HEEFT OP DE BEGANE GROND OPSLAG/PRODUCTIERUIMTE EN OP DE EERSTE VERDIEPING DE MOGELIJKHEID VOOR KANTOORRUIMTE OF EXTRA OPSLAGRUIMTE. OP HET TERREIN VOOR DE UNIT BEVINDEN ZICH 2 PARKEERPLAATSEN WELKE TOEBEHOREN AAN DEZE BEDRIJFSUNIT. HET BEDRIJVENTERREIN IS GUNSTIG GELEGEN NABIJ DE UITVALSWEGEN, RICHTING DEN BOSCH EN EINDHOVEN.

AANVAARDING: IN OVERLEG
TOTALE OPPERVLAKTE: CA. 198 M2
WAARVAN BEDRIJFSHAL: CA. 100 M2
WAARVAN KANTOOR: CA. 98 M2

Algemeen:
<> Het bedrijven verzamelgebouw is gelegen op een hoek locatie op een prachtig bedrijventerrein genaamd De Bemmer. Dit bedrijventerrein is gelegen aan de oostzijde van Beek en Donk.
<> Op een paar autominuten afstand van de snelweg N279 (Hemond-Den Bosch) ligt het bedrijventerrein De Bemmer.
<> Bedrijventerrein De Bemmer is een duurzaam, aantrekkelijk en functioneel bedrijventerrein en biedt ruimte aan met name plaatsgebonden industriële- en groothandelsbedrijven.
<> Het gebouw kenmerkt zich door een representatieve uitstraling en is een visitekaartje voor de eigenaar/gebruiker van een unit. Het is van groot belang dat die uitstraling ook in de toekomst behouden blijft. Omdat zoveel als mogelijk te waarborgen is het gebouw gesplitst in appartementsrechten en zijn voor alle eigenaars en gebruikers bindende bepalingen opgenomen in het splitsingsreglement.
Overdracht Status Beschikbaar Koopprijs € 99.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 198 m² Oppervlakte kantoorruimte 98 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 2 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie Bedrijventerrein Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen redelijk, goed Onderhoud buiten redelijk, goed Nevenbestemming Belegging Afstand tot snelwegafrit op 5000 m of meer Afstand tot N.S. station op 5000 m of meer Afstand tot winkelvoorz. op 500 m tot 1000 m
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, toilet
Oppervlakte
100 m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
98 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Te openen ramen
Functie
Belegging
Beleggingstype
Bedrijfsruimte
Regio
Noord-Brabant
BTW belast
Ja
Adres tonen
Ja
Aantal zelfstandige verhuurbare eenheden
1
Oppervlakte
198 m²
Aantal huurders
1
Bruto huuropbrengst kale huur
€ 7.200,-
Resterende looptijd contract
31 maanden

Foto's

Route van naar Leekbusweg 7 A, 5741 SV Beek En Donk

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.