Verhuur BOG

De verhuur van bedrijfsonroerend goed kent een drietal disciplines; bedrijfsruimten, kantoorruimten en winkels. Hierop zijn een tweetal huurregimes van toepassing, afhankelijk van de invulling en bestemming van het object. De regimes bepalen hoe "vrij" u bent met het maken van afspraken in de huurovereenkomst. Zo is er vaak onduidelijkheid over de "wettelijke" minimale looptijd van een huurovereenkomst en komt het regelmatig voor dat een "kantoren" contract wettelijk nodig is bij de verhuur van een winkelruimte.

Ons enthousiaste team kan u hierin helderheid verschaffen en staat dan ook klaar om u op een creatieve en onderscheidende wijze van dienst te zijn bij de verkoop of verhuur van uw bedrijfsonroerend goed. Onze persoonlijke, pro-actieve en deskundige aanpak zijn een garantie voor een zorgeloze verkoop of verhuur. Ons kantoor is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), zodat wij uw bedrijfspand op Fundainbusiness.nl kunnen presenteren. Te bevordering van de verhuur zijn wij ook zeer actief op LinkedIn en Facebook. Hierop zal uw bedrijfspand eveneens worden gepubliceerd. Boudewijn Trieling heeft een ruime ervaring opgedaan in het winkelmanagement en Perry Jacobs heeft reeds jaren ervaring in de verkoop/verhuur van winkels en bedrijfspanden in de MKB sector.

Beleggingsobjecten

Een specialisme van Trieling & Jacobs woning- en bedrijfsmakelaars is de bemiddeling van beleggingsonroerend goed. Voor een select aantal gewaardeerde relaties van ons kantoor zijn wij voortdurend op zoek naar (verhuurde) winkels (eventueel met bovenwoning), bedrijfshallen en kantoorruimten in alle prijsklassen. Door ons uitgebreide regionale netwerk zijn wij vaak in staat om beleggingsobjecten te vinden welke thans nog niet te koop worden aangeboden of in de stille verkoop staan.

Bent u geïnteresseerd in een persoonlijk gesprek met één van onze makelaars dan kunt u contact met ons opnemen voor een kosteloze en vrijblijvende waardebepaling van uw bedrijfsonroerend goed.


Dit kan telefonisch: T: 0492- 338 170. U kunt ook een email sturen naar: info@trielingjacobs.nl.

 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring